PR, försäljning, kommunikation och affärsutveckling i förlagsbranschen.

  • “…Carin är en av få i bokbranschen som har erfarenhet av nya arbetssätt för att nå ut med ett budskap, en författare och ett viktigt ämne...” - Dan Israel Leopardförlag

  • …Carin har förmågan att se utanför ramarna, uppfinna nya sätt att sälja och se möjligheter i att koppla ihop olika världar …” - Dorotea Bromberg, Bromberg

  • "...Carin har alltid gjort ett fantastiskt jobb – oavsett om det handlar om PR, marknadsföring eller säljuppdrag. Det bästa med Carin är att hon är lika supertrevlig och rolig som kompetent" - Pelle Andersson, Ordfront förlag

LÄS MER

AKTUELLT

Nu blir det Björknäs Trädgård för hela slanten…

I slutet av 2017 lämnade jag förlagsbranschen för att starta Björknäs Trädgård i Nacka med min kompanjon och vän Elin Buchmayer.

Vi slog upp portarna i mars 2018 med ett favoriturval av växter och produkter för trädgården. Närmaste i tid står nu två julmarknader den 23-24/11 och 7-8/12. Varmt välkommen och följ oss gärna på Instagram och Facebook.

Björknäs Trädgård

I trädgården hörs andra ekon – årets trädgårdsbok! 

Göran Greiders bok ”I trädgården hörs andra ekon” har blivit utsedd till Årets trädgårdsbok i samband med Bokmässan. Lyssna gärna när vi träffade Göran en solig eftermiddag i Årsta för att samtala om natur, odling och trädgård.

Naturnära med Göran Greider

Över öppen eld med Niklas Ekstedt

I tusendals år var elden människans enda sättatt laga mat. Kocken Niklas Ekstedt utforskar konceptet med öppen eld på sin restaurang – men allra helst ute i skogen i sällskap med sin familj.

Mer om Niklas matlagning över öppen eld

 

 

GÖR OCKSÅ

Följ med oss i Podden ”Walborg”

Vi samtalar med varandra och andra utifrån frågor och teman som vi tror berör flera än oss själva. Vi har träffat bla Lars Trädgårdh, Bodil Jönsson och Göran Greider.

Lyssna gärna på våra avsnitt i sommar

Trädgårdskrukor för alla årets tider! 

Ett starkt intresse för det gröna vi har omkring oss, odling och trädgård har inneburit att jag bland annat importerar krukor i metall/corten för trädgården. Hör av dig för produktblad.

 

LÄSER