PR, försäljning, kommunikation och affärsutveckling i förlagsbranschen.

  • “…Carin är en av få i bokbranschen som har erfarenhet av nya arbetssätt för att nå ut med ett budskap, en författare och ett viktigt ämne...” - Dan Israel Leopardförlag

  • …Carin har förmågan att se utanför ramarna, uppfinna nya sätt att sälja och se möjligheter i att koppla ihop olika världar …” - Dorotea Bromberg, Bromberg

  • "...Carin har alltid gjort ett fantastiskt jobb – oavsett om det handlar om PR, marknadsföring eller säljuppdrag. Det bästa med Carin är att hon är lika supertrevlig och rolig som kompetent" - Pelle Andersson, Ordfront förlag

LÄS MER

AKTUELLT

Vilken helg – Sigtuna Litteraturfestival 2016 

Söndagen den 28:e augusti avslutades med Suzanne Osten som talade om hur det är att arbeta självbiografiskt med bok och film.

Filmvisning av ”Flickan, mamman och demonerna” avslutade festivalen genom att visas i gröna ladan som var fylld till bristningsgräns.

Sigtuna litteraturfestival 2016

Störst av allt är oberoendet – Henrik Berggren och Lars Trägårdh 

Varför är det viktigare för en svensk att vara fri och oberoende än att vara underordnad kärnfamiljen? I den uppmärksammade boken Är svensken människa?som första gången utkom 2006, vänder författarna Henrik Berggren och Lars Trägårdh upp och ner på våra gängse föreställningar om folkhem och kollektivism.

Störst av allt är oberoendet

Manifestation mot Nya tider

Ett hundratal människor samlades under torsdagskvällen på Bokmässan i en manifestation för yttrandefrihet och mot tidningen Nya Tiders närvaro.

Läser mer på Svb om Manifestationen

GÖR OCKSÅ

Sandra och jag pratar om ämnen som ligger oss nära och som har betydelse i våra vardagliga liv. Nyfikenhet & att lära mer driver oss  – och så förstås mormor, Walborg. Häng med – vi söker upp människor som vet en massa mer… Tredje avsnittet om  ”Rädsla” 

Trädgårdskrukor i stål – nu finns de här! 

Fyra olika storlekar finns nu tillgängliga. Kontakta mig för mer information, bilder, priser mm.

LÄSER