PR o Kommunikation

Nå ut med din titeln eller titlar! Placera författare i relevanta mediesammanhang, kontakta intresseorganisationer, special-media och se utan för boxen! Mycket kan göras kring en bra och efterlängtad titel och med en författare som ofta själv har många kontaktytor.

 

Försäljning o Marknadsföring

Jag marknadsför och säljer gärna böcker mot både återförsäljarled och övriga kunder utifrån förlagets och författarens önskemål. För mig är försäljning något som ofta går hand i hand med allt annat arbete som görs från ett förlag. Jag sneglar ofta gärna utanför de traditionella försäljningskanalerna.

Nya projekt o Affärsutveckling

Genom en lång erfarenhet från olika positioner främst inom små- och medelstora förlag, har jag en god överblick om ett förlags olika kompetensområden och arbetar gärna med att utveckla nya intäktsmöjligheter och skapa förutsättningar för en bättre och lönsammare utgivning.

Att skapa nya projekt och event utifrån det skrivna ordet roar i allra högst grad. Jag sitter bla i programgruppen för Sigtuna Litteraturfestival – idag en av de mest uppskattade och välbesökta festivalerna i landet.